JULEN PÅ GILLELEJE
Julen er en særlig tid for os og vore gæster. Vi sylter, koger, steger og serverer skummende øl og dejlig snaps. Det er den hyggeligste og travleste tid på året og det kan derfor være svært at få bord. Vi anbefaler at du er ude i god tid.
ÅBNINGSTIDER I JULEN
Tirsdag – lørdag 12.00 – 17.00
VI HOLDER EKSTRA JULEÅBNET KLOKKEN 18.00 TIL 23.00 PÅ FØLGENDE DAGE (Serverer kun juleborde om aftenen)
NOVEMBER 2023
DECEMBER 2023
OBS!!!! VED FORUDBESTILLING AF MIN. 20 PERSONER, ÅBNER VI SELVFØLGELIG OP ANDRE DAGE.
Til frokost serverer vi vores juleborde, anretninger og smørrebrød fra menukortet.
Om aftenen serverer vi kun vores juleborde.
DET STORE JULEBORD
SILD
Kryddersild med peberrod, æbler og creme fraiche
Karrysild med æg, rødløg og dild
FISK OG SKALDYR
Røget laks med røræg
Æg og rejer med mayonnaise og dild
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
KØD
Mørbradbøf med bløde løg
Konfiteret and med rødkål
Frikadeller med agurkesalat
Æbleflæsk
Julepostej med bacon og rødbeder
DESSERT
Ris a la mande med lun kirsebær sauce
Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt
Prisen for det store julebord 549,- kr.
Ost kan tilkøbes for 30,- kr. pr. person
Min. 2 couverter og serveres kun til hele bordet
JULEBORD
SILD
Kryddersild med peberrod, æbler og creme fraiche
Karrysild med æg, rødløg og dild
FISK
Røget laks med røræg
Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron
KØD
Konfiteret and med rødkål
Mørbradbøf med bløde løg
Æbleflæsk
DESSERT
Ris a la mande med kirsebær sauce
Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt
Prisen for julebord 449,- kr.
Ost kan tilkøbes for 30,- kr. pr. person
Min. 2 couverter og serveres kun til hele bordet