Julen

Jul på Gilleleje

På Restaurant Gilleleje elsker vi julen specielt maden som hører julen til.

Vores platte og juleborde indeholder både kolde og varme retter der serveres af flere omgange ved bordet.

Juleplatte

Marineret sild med løg og kapers

Klassisk gravad laks med sennepsdressing

Rødspættefilet med remolade og citron

Kyllingesalat med bacon og krydderurter

Flæskesteg med rødkål og surt

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 269,- kr.

Platten serveres kun til frokost

Gillelejes julebord

Sild

Marineret sild med løg og kapers

Karrysild med æg, løg og kapers

Fisk og skaldyr

Klassisk gravad laks med sennepsdressing

Æg og rejer med mayonnaise

Rødspættefilet med remolade og citron

Kød

Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

Svinemørbrad med svampe a la creme

Flæskesteg med rødkål og surt

Dessert

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 369,- kr.

Gillelejes store julebord

Sild

Marineret sild med løg og kapers

Kryddersild med løg og kapers

Karrysild med æg, løg og kapers

Fisk og skaldyr

Røget laks med lun røræg

Æg og rejer med mayonnaise og dild

Rødspættefilet med remolade og citron

Kød

Kalve Sylte med stærk sennep og rødbeder

Æbleflæsk

Lun leverpostej bacon, champignon og rødbeder

Svinemørbrad med svampe a la creme

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Ost

Osteanretning med radiser, druer og kiks

Dessert

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 469,- kr.