Julen

JULEN PÅ GILLELEJE

Julen er en særlig tid for os og vore gæster. Vi sylter, koger, steger og serverer skummende øl og dejlig snaps. Det er den hyggeligste og travleste tid på året og det kan derfor være svært at få bord. Vi anbefaler at du er ude i god tid. Du kan kun booke bord 120 dage ud i fremtiden via vores bookingsystem. Er du ude i bedre tid – det anbefaler vi – vil vi bede dig om at sende en forespørgelse på vores mail eller ring 33 12 58 58.

ÅBNINGSTIDER I JULEN 2019

Tirsdag – lørdag 12.00 – 17.00

VI HOLDER EKSTRA JULEÅBNET KLOKKEN 18.00 TIL 23.00 PÅ FØLGENDE DAGE

NOVEMBER 2019 den 22., 29. og 30.

DECEMBER 2019 den 6., 7., 13., 14. og 20.

OBS!!!! VI ÅBNER SELVFØLGELIG OP ANDRE DAGE VED SELSKABER

Du kan vælge blandt vores klassiske a la carte retter eller kaste dig ud i juleanretningen til 289,-kr., julebordet til 389,-kr. eller det store julebord 489,- kr.

Ved aften servering kan der dog kun vælges imellem vores juleanretninger i perioden; fredag & lørdag aften, 16. nov – 20 dec.


DET STORE JULEBORD

SILD

Karrysild med æg og løg

Julesild med løg og kapers

Marineret sild med løg og kapers

FISK OG SKALDYR

Røget laks med røræg

Æg og rejer med mayonnaise og dild

Smørstegt rødspættefilet med remolade og citron

KØD

Kyllingesalat med bacon

Sylte med sennep

Lun kalve leverpostej med bacon og surt

Ribbensteg med rødkål

Æbleflæsk

OST OG DESSERT

Ost med sylt og knas

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Rug brød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for det store julebord 489,- kr.

Min. 2 couverter og serveres kun til hele bordet


5 TIMERS JULEARRANGEMENT PÅ GILLELEJE

Julebordet serveres ved bordet

Husets rødvine og hvidvine ad libitum

Øl kander på bordene ad libitum

Kaffe og the

Pris pr person 789,-kr.

Snaps er ikke inkluderet.

Serveres både frokost og aften


JULEBORD

Marineret sild med karrysalat

Julesild med løg og kapers

Røget laks med røræg

Smørstegt rødspættefilet med remolade og citron

Æbleflæsk

Lun leverpostej med bacon

Frikadelle med agurkesalat

Ribbensteg med rødkål

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for julebord 399,- kr.


FISKEANRETNING

SILD

Julesild med løg og kapers

Karrysild med æg

Marineret sild med karrysalat

FISK OG SKALDYR

Røget laks med røræg

Fiskefrikadelle med stuvet spinat

Håndpillede rejer med øko æg, mayonnaise og dild

Smørstegt rødspættefilet med remoulade

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for fiskeanretning 395,- kr.


JULEANRETNING

Kryddersild med løg og kapers

Marineret sild med karrysalat

Røget laks med røræg

Smørstegt rødspættefilet med remolade og citron

Sylte med sennep og rødbeder

Kyllingesalat med bacon

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat

Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for juleanretning 289,- kr.