Julen

JULEN PÅ GILLELEJE

Julen er en særlig tid for os og vore gæster. Vi sylter, koger, steger og serverer skummende øl og dejlig snaps. Det er den hyggeligste og travleste tid på året og det kan derfor være svært at få bord. Vi anbefaler at du er ude i god tid. 

ÅBNINGSTIDER I JULEN 

Tirsdag – lørdag 12.00 – 17.00

VI HOLDER EKSTRA JULEÅBNET KLOKKEN 18.00 TIL 23.00 PÅ FØLGENDE DAGE (Serverer kun juleborde om aftenen)

NOVEMBER 2023

DECEMBER 2023

OBS!!!! VED FORUDBESTILLING AF MIN. 20 PERSONER, ÅBNER VI SELVFØLGELIG OP ANDRE DAGE.

Til frokost serverer vi vores juleborde, anretninger og smørrebrød fra menukortet.

Om aftenen serverer vi kun vores juleborde.

 

DET STORE JULEBORD

SILD

Kryddersild med peberrod, æbler og creme fraiche 

Karrysild med æg, rødløg og dild

FISK OG SKALDYR

Røget laks med røræg

Æg og rejer med mayonnaise og dild

Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

KØD

Mørbradbøf med bløde løg

Konfiteret and med rødkål

Frikadeller med agurkesalat 

Æbleflæsk

Julepostej med bacon og rødbeder

DESSERT

Ris a la mande med lun kirsebær sauce

Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for det store julebord 549,- kr.

Ost kan tilkøbes for 30,- kr. pr. person

Min. 2 couverter og serveres kun til hele bordet


JULEBORD

SILD

Kryddersild med peberrod, æbler og creme fraiche 

Karrysild med æg, rødløg og dild

FISK

Røget laks med røræg

Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

KØD

Konfiteret and med rødkål

Mørbradbøf med bløde løg

Æbleflæsk

DESSERT

Ris a la mande med kirsebær sauce

Rugbrød, hvidt brød, smør og krydderfedt

Prisen for julebord 449,- kr.

Ost kan tilkøbes for 30,- kr. pr. person

Min. 2 couverter og serveres kun til hele bordet