Menu


Sild

Marineret sild med løg, kapers og karrysalat

Kr.

69,-

Krydder sild med løg, æggeblomme og kapers

Kr.

75,-

Karrysild med æg og rødløg

Kr.

72,-

Stegt sild med dild og sennep i pilsner – og eddikelage

Kr.

75,-

Smørrebrød

Øko æg og rejer med mayonnaise, citron og dild

Kr.

86,-

Koldrøget laks med lun røræg og krydderurter

Kr.

96,-

Gravad Laks med fennikel, dild og sennepsdressing

Kr.

92,-

Smørstegt rødspættefilet med remolade, citron og dild

Kr.

98,-

Smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og mayonnaise

Kr.

106,-

Kyllingesalat med asparges, æble og bacon

Kr.

89,-

Æbleflæsk

Kr.

79,-

Roastbeef med spejlæg, og bløde løg

Kr.

89,-

Alle smørrebrød serveres på rugbrød.

Varme og lune retter

Lun kalveleverpostej med bacon, svampe og rødbeder

Kr.

89,-

Stegt kalvelever med bacon, bløde løg og agurkesalat

Kr.

98,-

Tarteletter med kylling i asparges

Kr.

92,-

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Kr.

98,-

Mørbradbøf med svampe a la creme, persille og surt

Kr.

128,-

Ost

Blå skimmel med løg, æggeblomme og ristet rugbrød

Kr.

76,-

Gammel ost med fedt, sky, og et stænk rom

Kr.

78,-

Sødt

Lidt fra kagedåsen

Kr.

36,-

Kransekage

Kr.

38,-

Æblekage toppet med flødeskum

Kr.

58,-

Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr.

45,-

Gillelejes store julebord

Minimum 2 kuverter

Sild

Marineret sild med løg og kapers

Kryddersild med løg og kapers

Karrysild med æg, løg og kapers

Fisk og skaldyr

Røget laks med lun røræg

Æg og rejer med mayonnaise og dild

Rødspættefilet med remolade og citron

Kød

Kalve Sylte med stærk sennep og rødbeder

Æbleflæsk

Lun leverpostej bacon, champignon og rødbeder

Svinemørbrad med svampe a la creme

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Ost

Osteanretning med radiser, druer og kiks

Dessert

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 469,- kr.

Gillelejes julebord

Minimum 2 kuverter

Sild

Marineret sild med løg og kapers

Karrysild med æg, løg og kapers

Fisk og skaldyr

Klassisk gravad laks med sennepsdressing

Æg og rejer med mayonnaise

Rødspættefilet med remolade og citron

Kød

Lun leverpostej med bacon, champignon og rødbeder

Svinemørbrad med svampe a la creme

Flæskesteg med rødkål og surt

Dessert

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 369,- kr.

Juleplatte

Marineret sild med løg og kapers

Klassisk gravad laks med sennepsdressing

Rødspættefilet med remolade og citron

Kyllingesalat med bacon og krydderurter

Flæskesteg med rødkål og surt

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 269,- kr.

Platten serveres kun til frokost