Menu


Sild

Marineret sild med løg, kapers og karrysalat

Kr.

69,-

Krydder sild med løg, æggeblomme og kapers

Kr.

75,-

Karrysild med æg og rødløg

Kr.

72,-

Stegt sild med dild og sennep i pilsner – og eddikelage

Kr.

75,-

Smørrebrød

Øko æg og rejer med mayonnaise, citron og dild

Kr.

86,-

Koldrøget laks med lun røræg og krydderurter

Kr.

96,-

Gravad Laks med fennikel, dild og sennepsdressing

Kr.

92,-

Smørstegt rødspættefilet med remolade, citron og dild

Kr.

98,-

Smørstegt rødspættefilet med håndpillede rejer og mayonnaise

Kr.

106,-

Kyllingesalat med asparges, æble og bacon

Kr.

89,-

Æbleflæsk

Kr.

79,-

Roastbeef med spejlæg, og bløde løg

Kr.

89,-

Alle smørrebrød serveres på rugbrød.

Varme og lune retter

Lun kalveleverpostej med bacon, svampe og rødbeder

Kr.

89,-

Stegt kalvelever med bacon, bløde løg og agurkesalat

Kr.

98,-

Tarteletter med kylling i asparges

Kr.

92,-

Flæskesteg med rødkål og agurkesalat

Kr.

98,-

Mørbradbøf med svampe a la creme, persille og surt

Kr.

128,-

Ost

Blå skimmel med løg, æggeblomme og ristet rugbrød

Kr.

76,-

Gammel ost med fedt, sky, og et stænk rom

Kr.

78,-

Sødt

Lidt fra kagedåsen

Kr.

36,-

Kransekage

Kr.

38,-

Æblekage toppet med flødeskum

Kr.

58,-

Ris a la mande med kirsebærsauce

Kr.

45,-