Menu

Menuer, Anretninger og Platter

     
     

Fiskeanretning

  • 1 slags sild med karrysalat og løg
  • Røget laks med æble og peberrodscreme 
  • Rejer med mayonnaise og citron
  • Smørstegt rødspættefilet med remoulade og citron

 (Min  2 personer)

Kr.

299,-

Frokostplatte

  • Karrysild med rødløg, æg og dild
  • Røget laks med æble og peberrodscreme
  • Æg og rejer med mayonnaise
  • Mørbradbøf med bløde løg og surt
  • Kyllingesalat med bacon
  • ost med solbærsyltetøj og kiks                                                        

 (Min  2 personer)

Kr.

349,-

     

Smørrebrød

Husets sild

Kr.

95,-

Karrysild

Rødløg, æg, kapers og dild

Kr.

95,-

Christiansø kryddersild

Rødløg, kapers og æggeblomme

Kr.

95,-

Snapsemad

Kartofler, kryddersild, rødløg, kapers og creme fraiche                      

Kr.

99,-

Sildeanretning 

Karrysild og Christians Ø sild med behørig garniture

Kr.

148,-

Æg og rejer

Mayonnaise, citron og dild

Kr.

118,-

Røget laks

Æble, peberrod og krydderurter

Kr.

138,-

Smørstegt rødspættefilet

Remoulade, citron og dild

Kr.

138,-

Smørstegt rødspættefilet

Rejer, mayonnaise, citron og krydderurter

Kr.

148,-

Dyrlægens natmad

Kalveleverpostej, saltkød, løg, fedt og sky

Kr.

92,-

Kyllingesalat

Bacon, æble og krydderurter

Kr.

109,-

Roastbeef

Remoulade, agurkesalat, peberrod og bløde løg

Kr.

118,-

     

Lune Retter

     

Stjerneskud

Stegt og dampet rødspættefilet, rejer, asparges, rogn og dressing serveres på ristet brød

Kr.

169,-

Frikadeller

Agurkesalat og syltede rødbeder

Kr.

138,-

Mørbradbøf

Svampe a la creme, bacon og surt

Kr.

148,-

Kalvelever

Bløde løg, bacon og surt

Kr.

148,-

Pariserbøf

Æggeblomme, løg, kapers, peberrod og rødbeder

Kr.

169,-

     
     
     

Ost

Dansk blå skimmelost

Løg, æggeblomme og ristet rugbrød

Kr.

89,-

Gammel ost

Sky, løg og et stænk rom

 

Kr.

89,-

Sødt

Petit four pr. stk.

Kr.

29,-

Kransekage

Kr.

42,-

Trifli

Makroner, flødeskum og gel`e

Kr.

68,-